Ολοκλήρωση του 10ου συνεδρίου ENFHEX 2015 στη Ζυρίχη


4-10-15

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10 συνέδριο & Business Meeting της ENFHEX στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Στις διεργασίες του συνεδρίου η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από δύο μέλη του Εργαστηρίου Μελετών Δικαστικής Γραφολογίας “Ο Χαρτουλάριος”, τα οποία και παρουσίασαν 3 διαλέξεις.

ENFHEX1

Οι δύο από τις τρεις διαλέξεις είναι διαθέσιμες στους ακόλουθους συνδέσμους:

Implementation of digitally acquired requested material to everyday casework. Comparison-Documentation-Presentation

Influence of visual feedback on the individual characteristics of handwriting: a preliminary report

 

 

Στη διάρκεια του εξαιρετικά διοργανωμένου συνεδρίου από την Ελβετική ομάδα, συναντηθήκαμε με συνεργάτες & φίλους από όλη την Ευρώπη και τη Νότια Αφρική. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμμετείχαμε στα πολλά & ενδιαφέροντα εργαστήρια (workshops) Δικαστικής Γραφολογίας.

ΕΝΦΗΕΧ3

 

 

 

 

 

 

ENFHEX2

Το Εργαστήριο Μελετών Δικαστικής Γραφολογίας “Ο Χαρτουλάριος” έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Εγκληματολογικών Ινστιτούτων (ENFSI) ως Associate Member. Το Δίκτυο Εγκληματολογικών Ινστιτούτων (ENFSI) (enfsi.eu) αποτελεί έναν ευρωπαϊκό οργανισμό Εγκληματολογικών Επιστημών, διεθνώς αναγνωρισμένο, στον οποίο συμμετέχουν όλες οι αστυνομίες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών).

To 2009 η κομισιόν (European Commission) αναγνώρισε το Δίκτυο Εγκληματολογικών Ινστιτούτων (ENFSI) και αποφάσισε να αποτελεί την μοναδική φωνή εκπροσώπησης της κοινότητας εγκληματολογικών επιστημών στην Ευρώπη (http://www.enfsi.eu/about-enfsi/historyhttp://www.enfsi.eu/projects/monopoly-programmes-mp/mp2009).

Κατασκευή ιστοσελίδας os-weblab.gr
Share on Twitter
Back to TOP