Σεμινάριο: Γενική Εισαγωγή στη Δικαστική Γραφολογία


17/3/2014

Σεμινάριο: Γενική Εισαγωγή στη Δικαστική Γραφολογία

Το Ινστιτούτο Κατά της Απάτης “Hellenic ACFE” σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελετών Δικαστικής Γραφολογίας “Ο Χαρτουλάριος” διοργανώνουν Σεμινάριο με θέμα “Γενική ΕΙσαγωγή στη Δικαστική Γραφολογία”.

Στο σεμινάριο θα γίνει μια γενική παρουσίαση των αρχών της Δικαστικής Γραφολογίας/ Δικαστικής Εξέτασης Εγγράφων, θα δοθούν παραδείγματα εφαρμογής και θα γίνει παρουσίαση των δύο κύκλων σπουδών (για ελεγκτές και νομικούς) που θα παραδοθούν από το Ινστιτούτο κατά της Απάτης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μελετών Δικαστικής Γραφολογίας “Ο Χαρτουλάριος”.

Διάρκεια 3 ώρες. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Εισηγητές: Νικόλαος Δ. Καλαντζής, Ειδικός Δικαστικός Γραφολόγος, BSc, PgD, MSc, FSSocDip, MFSSoc

Κόστος συμμετοχής: 30 Ευρώ

Πληροφορίες-Εγγραφές: education@chartoularios.gr
Πληροφορίες: training@acfe.gr

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 31/03/2014 (17:30 – 20:30) στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (αίθουσα ARCADE), Λεωφόρος Συγγρού 89-93 (άνοδος Λ. Συγγρού προς Αθήνα), περιοχή Νέος Κόσμος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θέτουμε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 ο σταθμός του μετρό Συγγρού – Φιξ (κόκκινη γραμμή) απέχει περίπου 1 χιλ. από το ξενοδοχείο, ενώ ο Σταθμός του Τραμ Νέος Κόσμος βρίσκεται ακριβώς στην πίσω πλευρά του ξενοδοχείου,
 οι βεβαιώσεις συμμετοχής (3 CPEs), θα σας αποσταλούν μέσω e-mail τις επόμενες μέρες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει,

Κατασκευή ιστοσελίδας os-weblab.gr
Share on Twitter
Back to TOP