ΕΠΙΣΤΗΜΗ-> ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ-> ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


12-10-2014

ΕΠΙΣΤΗΜΗ-> ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ-> ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Την 29-11-2011, ημέρα Σάββατο και από ώρα 09:00- 17:00, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ θα διοργανώσει -στην αίθουσα διαλέξεων του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2 & Βασ. Σοφίας, Αθήνα) επι- στημονική – ενημερωτική ΗΜΕΡΙΔΑ, με θέμα:

“ΕΠΙΣΤΗΜΗ-> ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ-> ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”.

Στην εν λόγω ΗΜΕΡΙΔΑ θα παρουσιαστούν εισηγήσεις & χαρακτηριστικές παραδειγματικές υποθέσεις όλων των ενεργών Τομέων Ειδίκευσης της ΕΝΩΣΗΣ, απευθυνόμενες κύ-ρια στους ‘επαγγελματίες’ του χώρου της Δικαιοσύνης (Δικηγόρους, Δικαστές, Εισαγγε-λείς, Νομικούς κλπ.), αναδεικνύοντας την καθοριστική συμβολή & τον ειδικό ρόλο των Πραγματογνωμόνων & Τεχνικών Συμβούλων στο ποινικό αλλά και στο αστικό δίκαιο.

Την ΗΜΕΡΙΔΑ καλούνται να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα σύγχρονα θέματα των εγκληματολογικών επιστημών και την άρρηκτη σχέση τους με τη δικαιοσύνη.

Στο χώρο προ της αίθουσας διαλέξεων του Πολεμικού Μουσείου, θα οργανωθεί -καθ’ όλη τη διάρκεια της ΗΜΕΡΙΔΑΣ- έκθεση προϊόντων από εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των επιστημονικών οργάνων & συναφούς εξοπλισμού.

Στους συμμετέχοντες της ΗΜΕΡΙΔΑΣ θα δοθούν σχετικές βεβαιώσεις.

Για εγγραφή απευθυθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.elenege.gr/imerida/eggrafh/

 

Κατασκευή ιστοσελίδας os-weblab.gr
Share on Twitter
Back to TOP