Ανακοίνωση Νέων Κύκλων Σπουδών ΕΣΥΠ


16-3-2015

Ανακοίνωση Νέων Κύκλων Σπουδών ΕΣΥΠ

Ανακοίνωση Νέων Κύκλων Σπουδών ΕΣΥΠ:

Οι νέοι κύκλοι σπουδών θα τρέξουν σε πρωινή και απογευματινή βάση. Οι διαλέξεις αυτές απευθύνονται σε επαγγελματίες (νομικούς, ελεγκτές κλπ.) οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το αντικείμενο της Δικαστικής Γραφολογίας/ Δικαστικής Εξέτασης Εγγράφων και αποσκοπούν στην εξοικείωσή τους με τις δυνατότητες της Επιστήμης της Δικαστικής Γραφολογίας προκειμένου να γνωρίζουν τι προσφέρεται και πως μπορούν να το ενσωματώσουν στην καθημερινή τους εργασία.

Η πρώτη διάλεξη (ΕΣΥΠ01) θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου (το απογευματινό τμήμα, στις 16:οο) και στις 28 Απριλίου (το πρωινό τμήμα, στις 10:00).

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε τα στοιχεία στην ακόλουθη ΦΟΡΜΑ προκειμένου να σας αποσταλούν οδηγίες για συμμετοχή.

Το κόστος συμμετοχής είναι 80 € ανά ενότητα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι διαλέξεις θα λάβουν χώρα στο Εργαστήριο Μελετών Δικαστικής Γραφολογίας (Ο Χαρτουλάριος), Κολοκοτρώνη 92-94, 60ς Όροφος, Πειραιάς.

Το περιεχόμενο συνοπτικά θα είναι το εξής:

Ενότητα 1:  Πρώτη γραμμή άμυνας κατά της πλαστότητας: Βασικές αρχές της Δικαστικής Γραφολογίας (Δικαστικής Εξέτασης Εγγράφων) και πως μπορεί να εφαρμοστεί ένας προκαταρκτικός έλεγχος.

Το σεμινάριο αυτό διαρκεί τρεις (3) ώρες,  και απευθύνεται σε μη ειδικούς οι οποίοι όμως έρχονται σε καθημερινή επαφή με έγγραφα και συνεπώς χρειάζεται να είναι σε θέση να διακρίνουν πιθανές περιπτώσεις πλαστογραφίας. Υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να παρακολουθήσουν [Κωδικός Σεμιναρίου ΕΣΥΠ01].

Ενότητα 2: Βασικές Αρχές Δικαστικής Εξέτασης Εγγράφων & Πρακτικά Παραδείγματα Ι. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 6 άτομα – χρονική διάρκεια 3 ώρες [Κωδικός Σεμιναρίου ΕΣΥΠ02].

Ενότητα 3: Βασικές Αρχές Δικαστικής Εξέτασης Εγγράφων & Πρακτικά Παραδείγματα ΙΙ.  Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 6 άτομα – χρονική διάρκεια 3~4 ώρες [Κωδικός Σεμιναρίου ΕΣΥΠ02].

Θα δοθούν αποδεικτικά παρακολούθησης.

Για όποια απορία/ διευκρίνηση επικοινωνήστε στο ακόλουθο  email: education@chartoularios.gr

Κατασκευή ιστοσελίδας os-weblab.gr
Share on Twitter
Back to TOP